Friday, January 17, 2014


 Anda Mampu Sembuhkan Penyakit Anda Hanya Dengan 
 Segelas Air Kosong! 
************************************
*5-10 Minit Sehari * Tanpa Ubatan*
Tanpa Doktor *Tanpa Kos*


Dari: Dr. T Lantigimo dan Munib Ahmad
Untuk: Buat Yang masih Menderita Kesakitan
Tajuk: :Penyembuhan PERCUMA lagi MUJARAB!

        Assalamualaikum wbt

Jika anda ingin menjimatkan kos perubatan atau mencari alternatif perubatan tanpa biaya namun terbukti benar-benar menyembuhkan, maka informasi ini untuk anda.
Tahukah anda bahawa sebenarnya anda dapat menyembuhkan diri sendiri dari berbagai penyakit secara PERCUMA hanya dengan meminum segelas air kosong yang diprogramkan dengan tenaga penyembuhan yang sudah anda   miliki sejak lahir?

Tahukah anda sebenarnya penyakit yang biasa dihadapi oleh kita seperti asma, gastrik, resdung, atau penyakit kronik seperti  jantung, stroke, paru-paru, diabetes, penyakit kulit, dan lain-lain, bahkan penyakit akibat  diguna-guna (mandrem) dapat disembuhkan dengan segelas air kosong?Anda Cuma Perlu Kuasai Tekniknya Sahaja.

Jika ini adalah kehendak Allah  Yang Maha Esa mempertemukan anda dengan teknik rahsia ini, maka dengan iman dan izin dariNya, saudara anda dan orang-orang yang anda cintai akan sembuh dari pelbagai penyakit hanya dengan meminum segelas air kosong biasa.

Mungkin anda sudah jenuh berubat ke mana-mana, keluar masuk hospital, sudah ke doktor bahkan berjumpa specialist, sudah banyak bil yang terpaksa dibayar,  tetapi tak kunjung sembuh juga?

Tidak punya wang yang cukup untuk biaya perubatan? anda dipertemukan dengan suatu teknik penyembuhan tanpa sebarang kos,  rawatan hospital, mahupun sebarang ubat. Bersyukurlah kepadaNya anda dan orang yang tersayang akan sembuh hanya dengan segelas air kosong insyaAllah.

MANFAAT dan KHASIAT air kosong sudah sangat terkenal sejak zaman dahulu. Air sebagai media penyembuhan sudah sangat terkenal dan tidak asing lagi bagi masyarakat kita. Kita sudah mengetahui bagaimana orang-orang tertentu yang menggelarkan diri mereka sebagai "perubat alternatif " merawat penyakit dengan air kosong. 
Dalam Agama Islam kita telah tahu bahawa Air Zam-Zam sangat berkhasiat untuk menyembuhkan penyakit.

Dan TERNYATA menurut penelitian ilmiah yang dilakukan oleh seorang Ilmuwan Jepun, Dr. Masaru Emoto, bahawa air kosong memang memiliki khasiat penyembuhan yang bersinergi dengan kekuatan fikiran dan energi dalam tubuh manusia. Ertinya, manusia memang dikurniakan Allah kekuatan tersendiri untuk menyembuhkan dirinya dan orang lain.    Dan kekuatan untuk menyembuhkan itu boleh diaktifkan HANYA dengan menggunakan segelas air kosong. Penelitian ILMIAH Dr Masaru Emoto telah MEMBUKTIKANNYA melalui ujikaji makmal dan data empirikal.Perhatikan Video Berikut: Dalam Video di atas dibuktikan bahawa kata-kata yang dipindahkan ke air dapat      mengubah molekul air. Kata kata positif seperti "love" (cinta), "thank you" (terima kasih), dan lain lain dapat mengubah molekul air menjadi menarik dan sangat indah, seterusnya mempengaruhi tubuh dan jiwa manusia yang meminumnya. 

                                             
The Healing Power of Water 


 The Hidden Messages in Water

Tetapi kata-kata negatif sebaliknya membuatkan molekul air menjadi buruk dan kotor. Justeru,kata-kata, perasaan dan fikiran positif dapat dialirkan ke dalam air dan dapat mendatangkan kesembuhan dengan menggabungkan unsur objektif dan subjektif


Dr Emoto bukanlah satu satunya individu yang menemui kajian saintifik bagaimana air mampu menyembuhkan penyakit.
    Lihat buku buku yang diterbitkan di bawah sebagai bukti ilmiah bahawa air memiliki   kemampuan penyembuhan yang hebat. Subhanallah!


You Are Not Sick, You Are Thirsty

Healing Waters


TERNYATA ada teknik mudah bagaimana memanfaatkan kekuatan luar biasa di dalam air kosong untuk menyembuhkan segala jenis penyakit

Bayangkan Anda Memiliki Kemampuan Merawat Penyakit Dengan Segelas Air Kosong

Dengan menguasai teknik ini anda dapat memperlihatkan kehebatan anda merawat orang lain. Anda boleh memberikan layanan percuma atau mahu sedikit imbuhan. Terpulanglah kepada anda. Perkara pokok di sini adalah anda dapat menolong diri anda sendiri dan juga orang lain.

Hanya dalam  waktu 5 minit anda dapat menciptakan "Air Kosong Berkuasa"  yang memiliki khasiat penyembuhan yang hebat. Air tersebut dapat diminum atau disapu pada bahagian tubuh yang sakit. Dan kesembuhan pun terjadi insyaAllah.
      
      Benarlah pernyataan Allah di dalam kitabNya:

Dan Kami jadikan dari air, tiap-tiap benda yang hidup? Maka mengapa mereka tidak mahu beriman? (alAnbiya': 30)

Teknik Ini Benar Benar Mudah

Jika anda dapat memegang sebuah gelas dengan mata tertutup anda sudah dapat mempelajari teknik ini.

Tekniknya sangat 'kacang' dan mudah sekali. Anda salah jika berfikir ianya sukar dipelajari, kerana menyembuhkan penyakit dengan segelas air ini benar benar easy peasy.

Hanya dalam 3 (tiga) langkah:

Langkah 1:
Ambil air kosong dan tuangkan ke dalam sebuah gelas
Langkah 2:
Alirkan kekuatan atau energy penyembuh dari tubuh anda ke dalam gelas itu
Langkah 3:
Aplikasikan untuk anggota  tubuh yang sakit

Kami juga sudah menyiapkan manual lengkap langkah demi langkah secara terperinci dan sangat mudah untuk difahami

Dengan Manual Lengkap ini anda pasti mampu mempraktikkan teknik ini dalam masa 5-10 minit. Kami janji tidak lebih dari itu. Manual Utama: Rahsia Kesembuhan 

Dengan Segelas Air KosongPerhatikan apa yang anda akan pelajari dari panduan kami:

[+] Teknik bagaimana memanfaatkan segelas air  kosong untuk menyembuhkan pelbagai penyakit.
[+] Teknik bagaimana mengubah segelas air kosong menjadi "air ajaib" yang dapat menyembuhkan pelbagai penyakit?
[+] Teknik bagaimana mengaplikasikan segelas air  tersebut untuk menyembuhkan berbagai penyakit . 

Anda juga akan mempelajari cara yang setepatnya:

[+] Langkah-langkah sebenar bagaimana menyembuhkan dengan segelas air kosong sahaja.

[+] Bagaimana cara memegang gelas yang sebenar.

[+] Teknik bagaimana memasukan daya atau tenaga penyembuh ke dalam air kosong tersebut sehingga menjadi air 'ajaib'.

[+] Teknik bagaimana mengaplikasikan air tersebut untuk penyembuhan.


Teknik ini akan mengubah hidup anda dari yang biasa-biasa menjadi seseorang yang memiliki kemampuan khusus.

[+] Bayangkan anda memiliki kemampuan KHUSUS untuk merawat orang lain.  Anda menjadi terkenal kerana kebaikan dan kemampuan unik ini.

[+] Bayangkan anda menjadi pusat perhatian masyarakat, disenangi dan disanjung kerana kemampuan  merawat pelbagai penyakit.


Inilah Saatnya Anda Mempelajari Teknik
Simple Tapi Power
 


Dengan menguasai teknik ini anda tidak menggunakan sebarang ubat dalam rawatan.
Menguasai teknik ini akan mengeluarkan sebarang biaya. Kerana dengan menguasai teknik ini anda TIDAK perlu mengeluarkan wang. Semuanya   PERCUMA!
Teknik dapat dilakukan di rumah anda sendiri atau rumah pesakit anda. Tidak perlu ke hospital atau menelefon ambulans.


Mereka Ini Telah Mencuba Dan Berpuas Hati!
"Sembuh dari Asma"Segala puji dan syukur kepada Tuhan yang maha kuasa kerana ternyata teknik menciptakan air kesembuhan itu dapat dilakukan. Saya sudah lama mengalami penyakit  asma atau sesak nafas. Sudah pelbagai jenis ubat saya ambil baik dari doktor maupun tradisional tetapi penyakit saya tidak sembuh-sembuh.

Ketika saya membaca di internet tentang air kosong untuk penyembuhan ini terbit rasa ingin tahu, namun agak was was  pada awalnya. Tetapi kerana  ingin sembuh saya mencubanya. Ternyata menciptakan air kesembuhan itu sangat mudah. Dan sekarang saya sudah sembuh. Saya juga mempraktikkan untuk keluarga saya untuk penyakit lain. Memang luar biasa. Subhanallah!!

 Aminah - Jombang


 "Gastrik Sembuh"

Awalnya saya kurang yakin. Tapi kerana sifat curiosity saya cuba beli dan praktikkan menurut panduan. Saya mempunyai masalah gastrik. Saya cuba praktikkan dan ternyata benar. Penyakit saya mula berkurangan dalam masa yang singkat.

Wow!!!! Ilmu ini seharusnya dirahsiakan dan dijual dengan mahal. Terlalu murah kalau dijual hanya dengan harga bawah RM100.

Terima kasih tim Segelas Air sudi berkongsi ilmu hebat ini.

Panji - Purwokerto 


 "Penyakit Jantung Sembuh"

Alhamdulillah. Ternyata saya juga mampu menciptakan air 'ajaib'. Sebagai orang dari keluarga kurang mampu saya bersyukur kepada Allah SWT kerana ditemukan dengan website ini. Sekarang saya tidak kerap berjumpa doktor membeli ubatan yang mahal untuk penyakit jantung saya. Cukuplah saya  minum segelas air kosong 'ajaib' yang saya cipta sendiri.Dan setelah diamalkan beberapa kali alhamdulillah kesakitan saya dapat dikurangkan. Saya programkan teknik segelas air kosong ini mengikut manual yang diberi. Hanya dalam waktu yang singkat saya sudah merasakan adanya perubahan dan akhirnya sembuh. Ternyata benar air dapat diprogramkan  untuk kesembuhan. 

Saya gembira kerana mendapat ilmu hebat ini dari tim Segelas Air.

Ahmad - Surabaya 


"Sakit Migran Sembuh"

Teknik ini kedengaran tidak masuk akal di benak fikiran saya. Saya orang yang tidak mudah percaya dengan hal-hal berbau mistik. Tetapi kerana terdesak saya mencuba juga untuk membeli, lagipun harganya berpatutan. Percaya atau tidak yang pasti migran saya sekarang sudah sembuh. Sudah beberapa bulan ini tidak sakit lagi sejak saya mempraktikkan teknik kesembuhan segelas air kosong. 

Kalau berkata mengenai ilmu hebat  seperti ini harga yang ditawakan terlalu murah. Kalau ke doktor saya harus bayar ribuan bahkan puluh ribu kalau dijumlahkan kos yang dihabiskan selama ini.

Subhanallah saya akhirnya sembuh.  Syukur dipertemukan dengan halaman  ini.
  
Sucipto - Jakarta


1001 Manfaat Bila Anda Menguasai Teknik Ini!

Mungkin anda tertanya: "apa untungnya saya mempelajari teknik penyembuhan dengan segelas air kosong ini?"

Dengan mempelajari teknik ini  anda akan dapat menciptakan "air kosong yang memiliki khasiat penyembuhan" untuk pelbagai penyakit.   Anda dapat guna untuk menyembuhkan diri anda sendiri, orang-orang yang dicintai atau sesiapa saja. Air ini atas izin Allah dapat menciptakan kesembuhan.

Anda juga dapat menyembuhkan TANPA menggunakan ubat ubatan! Anda sendiri lebih arif betapa mahalnya ubat dan bil hospital?

Anda juga dapat menjadi penolong saudara mara dan orang lain. Atau anda juga boleh mendapatkan sedikit upah yang sesuai, malah pahala. Semua teknik dan langkah bersistematik ada dijelaskan dalam manual lengkapA-Z yang anda akan perolehi setelah mempelajari ilmu ini.

Bayangkan manfaat dan keuntungan besar yang anda akan perolehi jika dapat menyembuhkan diri sendiri atau orang-orang yang dicintai dengan segelas air kosong. Dengan ilmu yang kami kongsikan ini anda akan mampu:

[+] Dapat merawat diri sendiri atau orang lain hanya dengan segelas air.
[+] Jimat bil hospital. Wangnya anda dapat gunakan untuk perkara lain.
[+] Menjadi penolong sesama insan, memperbanyak pahala dan saham akhirat.
[+] Bila sudah menguasai teknik ini dengan mahir anda mampu menawarkan servis ini sendiri untuk mendapatkan imbuhan yang setimpal.

Sudah Dibuktikan Oleh Pakar!!

Apa Kata Pakar Yang Mencubanya?

"Teknik Dahsyat"

"Teknik segelas air kosong memang luar biasa. Anak saya tiba-tiba sakit perut di kampus padahal hari itu dia harus mengikuti ujian semester. Dia menelefon saya, kemudian  saya mengajar dia melalui telefon untuk mengamalkan     teknik menggunakan air kosong untuk menyembuhkan sakitnya.

Dua jam kemudian anak saya menelefon semula dan mengatakan bahawa dia sudah selesai mengikuti ujian semester dengan hasil yang memuaskan, malah sakit perutnya sudah hilang sepenuhnya. Teknik segelas air kosong memang dahsyat. "


Laura Silva - President "Silva Life System" (Anak Sulung Jose Silva Founder Kekuatan Fikiran)

"Saya Tidak Menyangka . .  ."

"Saya tidak pernah menyangka bahawa segelas air kosong dapat diprogramkan  dengan kekuatan fikiran sehingga menimbulkan khasiat yang begitu besar.  Setiap kali saya merasa sakit saya gunakan segelas air kosong yang saya sudah isi dengan tenaga penyembuh. Dan hasilnya hampir instant. Teknik seperti ini belum pernah ada sebelumnya. Seharusnya teknik ini diajarkan kepada masyarakat."


Dr. Wayne Dyer - Pelatih Pengembangan Diri dan Penulis Buku Terlaris yang berjudul "Real Magic"

"Saya Merasa Lebih Sihat"

"Setelah menemui dan mempelajari teknik menyembuhkan dengan segelas air kosong saya merasa lebih sihat. Setiap kali saya merasa sakit saya hanya menggunakan teknik segelas air ini. Malah saya juga mengajarkan teknik ini kepada isteri dan anak-anak saya. Mereka sangat bersemangat untuk berlatih."


Robert Stiller - President and CEO of Green Mountain Coffee Roasters and Forbes Magazine 2001 Entrepreneur of the Year

"Menciptakan Mujizat Penyembuhan"

"Teknik penyembuhan dengan segelas air kosong selari dengan teknik visualisasi kreatif. Dengan visualisasi kreatif daya penyembuh air kosong itu meningkat menjadi lebih besar sehingga mampu menciptakan mujizat kesembuhan."


Shakti Gawain - Penulis Creative Visualization and Living in the Light


Sekarang giliran anda untuk nenikmati dan membuktikan sendiri kehebatan teknik merawat dengan segelas air kosong.


Ayuh, Belajar Sekarang Teknik Ini Dan Nikmati Hidup Yang Lebih Sihat Pada Tahun Ini!


Apa Yang Anda Perolehi Dengan Sedikit Pelaburan Ilmu Ini?

Saya sudah menyiapkan Panduan Lengkap Langkah demi langkah secara terperinci dan jelas bagaimana menciptakan segelas air kosong yang dapat menyembuhkan berbagai penyakit.


Inilah Yang Bakal Anda Pelajari?

[+] Manual lengkap langkah demi langkah bagaimana menyembuhkan berbagai jenis penyakit dengan segelas air kosong.

[+] Teknik memilih gelasGelas seperti apa yang harus digunakan? Ini sangat penting!
[+] Teknik memegang gelasBukan sembarangan memegang gelas. Ada tekniknya.
[+] Teknik masuk alfa dalam kiraan saat.
[+] Teknik mengalirkan tenaga penyembuh ke dalam segelas air. Sangat mudah dalam kiraan saat anda dapat melakukannya.

[+] Teknik mengaplikasikan atau menggunakan air yang sudah dialiri kekuatan penyembuhan.
[+] Teknik mempercepat kesembuhan.

[+] Sera masih banyak lagi perkongsian rahsia dari kami!

Anda hanya memerlukan waktu 15 minit untuk mempelajarinya. Dijamin sesiapa juga pasti mampu.
   Kami Berikan 5 Bonus Istimewa, Agar Anda Mendapat Manfaat Semaksimum Mungkin

Ebook Bonus 1: Keajaiban Kesembuhan Dengan 

Teknik 3 Layar (Untuk Penyakit Berat) Teknik 3 layar (3 screen) telah digarap untuk membantu mereka yang telah menghidap sesuatu penyakit untuk tempoh yang agak lama. Gabungan Teknik Segelas Air + Teknik 3 Layar akan membantu anda mempercepat proses kesembuhan anda.

Mungkin anda telah letih dan jemu untuk pulihkan keadaan diri anda, tetapi yakinlah insyaAllah anda dapat mengubahnya menjadi yang lebih baik dari yang disangka.


Anda akan diajar cara untuk mencipta keajaiban kesembuhan untuk diri sendiri.


 Nilai: RM 100
 Untuk anda: PERCUMA
 Ebook Bonus 2: Mencari Solusi & Benda 

Hilang Dengan Segelas AirTeknik rahsia ini sangat mujarab untuk akan mencari penyelesaian untuk setiap masalah anda. Teknik ini juga akan membantu anda untuk mencari benda-benda yang anda anggap hilang, tetapi ternyata hanya terlupa simpan di mana mana.Nilai: RM 30

Untuk anda: PERCUMABonus Audio 3: MP3 Teknologi Otak Untuk 

Mempercepatkan Penyembuhan Dengan mendengar audio mp3 teknologi otak ini proses penyembuhan akan lebih pantasss. Cukup mendengarkan dengan menggunakan headset, rileks, dan nikmatilah muziknya. Proses penyembuhan sesuatu penyakit akan menjadi lebih cepat.

 Nilai: RM 30
 Untuk anda: PERCUMA
Bonus Audio 4: MP3 Teknologi Otak Untuk 

Menyembuhkan Sakit Kepala 

 Muzik teknologi otak ini akan membantu untuk menyembuhkan sakit kepala. Mp3 ini didengarkan dengan menggunakan headset sambil berbaring atau tidur.

 Nilai: RM 30
 Untuk anda: PERCUMA


Bonus Audio 5: MP3 Teknologi Otak Untuk Menyembuhkan Sakit Kepala 


 Hampir sama dengan mp3 yang di atas. Muzik teknologi otak ini akan membantu anda untuk menyembuhkan sakit kepala. Bezanya adalah kalau Mp3 yang di atas didengarkan sambil tidur, Mp3 yang ini didengarkan dengan menggunakan headset dalam keadaan sedar atau berjaga

 Nilai: RM 30
 Untuk anda: PERCUMA 


******************
Ebook ini akan dilancarkan secara rasminya pada 5 Februari 2014 (Rabu). Ianya akan dijual pada harga RM60.

 Saya menawarkan diskaun istimewa lebih dari 50% bagi pembeli terawal.

 Pelaburan anda untuk kesihatan yang lebih baik pada 2014 hanyalah RM60 RM29.

******************

Secara automatik pada saat anda mempelajari karya kami anda akan mendapatkan semua bonus istimewa di atas. Semuanya akan menjadi milik anda. PERCUMA!


Ya Saya Mahu Belajar! Tetapi Berapa  Pelaburan Yang Harus Saya Keluarkan?

Saya mohon anda pertimbangkan pertimbangkan hal-hal berikut ini:
  • Kalau anda dirawat doktor dan diberikan preskripsi ubat berapa bayarannya?
  • Kalau dirawat di hospital berapa pula dicaj per hari?
  • Kalau melakukan pembedahan, puluhan ribu RM perlu dalam tangan
  • Kalau nak cuba perubatan alternatif berapa pula wang yang melayang?
  • Cuba anda kira berapa kos sebenar yang harus dikeluarkan?
Sekarang anda akan mempelajari suatu Ilmu Penyembuhan Rahsia yang tidak ternilai harganya. Ilmu itu sangat mahal, bukan? Nilainya ribuan ringgit dalam jangka panjang.

Tetapi kerana saya mengerti keadaan kewangan saudara-saudara saya maka saya tidak akan membuat anda membayar ribuan ringgit. Tetapi hanya RM60 RM29 sahaja


UNTUK MASA YANG TERHAD SAHAJA


Mahal?

Mahalkah jumlah ini jika dibandingkan dengan  kesembuhan orang-orang yang anda cintai?  Anda belanja di pasar raya, beli gadjet mahal, dll pasti lebih dari ratusan RM, bukan?
Insuran Ilmu Dibekalkan Bersama Sama Pembelian


  JAMINAN SEIKHLAS HATI!

 Jika panduan 'Rahsia Kesembuhan Dengan Segelas Air' ini tidak dapat memberi kebaikan   seperti yang dinyatakan serta tidak langsung memberikan ilmu yang berfaedah dan berguna   untuk anda aplikasikan, pulangan wang akan dibuat dalam tempoh 30 hari.

TIADA SOAL JAWAB

Emailkan pada kami dan wang anda akan didepositkan keesokan harinya, dan anda tidak perlu bersoal jawab ‘mengapa dan kenapa’ dengan kami lagi.
INSURAN ILMU BERGANDA

Kami akan bayar anda secara peribadi 2X ganda dari jumlah pembelian, bukan RM29 tapi RM58, anggaplah ianya sebagai  tuntutan ganti rugi kerana merosakkan kepercayaan yang anda beri.
TAK PERLU DELETE

Malah apa yg dipelajari dan download boleh terus disimpan dan ditatap, sebagai tanda kami ikhlas mohon maaf kerana membuang masa anda selama ini.**Kuota jualan akan dihadkan demi membolehkan ‘support selepas jualan’ diberikan dengan sebaik mungkin**.Mahu Jadikan Diri Anda Ekstra sihat dan Zero penyakit Tahun 2014 ini?

Inilah Langkah Pertama Yang Perlu Diambil.BERTINDAK SEKARANG


KLIK BUTANG DI BAWAH UNTUK MENEMPAH


 TEMPAH

Demi Kesembuhan Anda,

Dr T. Lantigimo & Munib Ahmad (Tim Segelas Air)


P.S- Adakah anda mahu bertangguh dalam merawat diri dan menjadi lebih sihat. Wang boleh dicari tetapi kesihatan yang hilang tiada galang gantinya. Bahagiakah mempunyai wang berZillion tetapi diri sendiri menderita sakit. Health is the real wealth.

P.S- Ini bukanlah kaedah yang baru  dimana tiada lagi orang yang menguji keberkesannya, sebaliknya ribuan umat manusia telah merasa hasil positif selepas mengamalkan kaedah ini. Sekarang tibalah giliran anda pula. KLIK DI SINI UNTUK KESIHATAN YANG LEBIH BAIK!

P.S- Jika anda rasakan kesihatan itu mahal harganya, cubalah kesakitan.